SLUTA BRAGGA! #Agenda i upprop mot självskryt!

Gammelmedias navel är en koncentration av massa med ett så starkt gravitationsfält att ingenting, inte ens ljuset, självkritiken och enskilda influencers egon kan övervinna dess dragningskraft. Listan över #twitterbarometern:s Mest inflytelserika jourrnalister kryllar av tunga namn som i perioder proppar sina favourites-korgar så fulla med öppet skryt och humble braggin’ att http://favstar.fm/:s hårddiskpark stormkokar. Även AFK går det inte en dag utan att kollegor intervjuar varandra om topplisteplaceringar och utmärkelser.

Det har länge tyckts lönlöst att kämpa emot. Tills nu.

SKRYT2

Hela den kommande söndagens #Agenda i SVT kommer att gå i självsaneringens tecken, kårandan ska vårstädas och i fader Merrins anda medelst vigvatten, växelvarma bad och förböner från Yrkesetiska nämnden drivas på flykten.

Vi vill förstås och dra vårt strå till stacken, och efterlyser skärmdumpar på gammelmedialt självskryt för att kunna göra en grundlig inventering av detta varumärkesbyggandets avarter. Hjälp oss därför att dammsuga twitterflöden och favourites-lådor, tagga fynden med #slutabragga, och vi lovar att redovisa resultatet i en bloggpost, späckad som en Thanksgiving-kalkon. Vi värmer upp med en sedvanligt fet #bakjour-poll.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: