ROPEN SKALLA, GRANNYRA ÅT ALLA! Blocköverskridande satsning på nätlotterier!

En vanlig lördag i neofabriken. Medan Sveriges Radios och hela gammelmedias interngranskningvaudeville @medierna sopar upp smulorna av förra helgens #Gubbslemsgate powerbrowsar vi vidare efter den här helgens nyheter. Som minibeefen om bevakningen av prinsessan Lilians begravning, med @niklassvensson, som vanligt uppbackad av sin chef och pressetiska tvilling @ThomasMattsson, och TT:s silverrygg @owenil.

POSTKODtopp1
POSTKODtopp2

Samtidigt förbereds den största blocköverskridande satsningen i fredstid i Sverige. Både Margot Wallström, socialdemokraternas Astrid Lindgren, och Nya Moderaternas superstrateg och spin doctor @perschlingmann ska nu leva sin dröm och göra det som @staffandopping misslyckades med: Postkodlotteriet till själva kärnan i Berättelsen om Sverige, enligt devisen ”Alla är värda en grannyra!”.

POSTKOD6
POSTKOD7

Ekot av den nya blocköverskridande satsningen hördes redan i Ekots referat av finansminister Anders Borgs borggårdstal under #Sverigemötet:

”Därför måste Sverige vara bäst i Europaklassen när det gäller omställning och flexibilitet på arbetsmarknaden, betonade Anders Borg:

– Då måste vi också stå upp för Postkodlotteriett.  Då måste det vara vår centrala prioritering. Då är grannyra för låg- och medelinkomsttagare kärnpunkten i det program vi vill genomföra.”

Och den hemliga planen är att låta Postkodlotteriet utvecklas, från ett TV-program i TV4, till en del av det världsomspännande nät av internetz- och e-postlotterier där den svenska staten ännu inte fått en del av kakan. Grannyra baserat på IP-adress, kort och gott:

POSTKOD1

/ @medieprofil

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: