EXTRA! Håkan Hellströms porrchock hos #Skavlan – förtigs av Göteborgs-Posten!

"I love cockbooks, they are great!"

”I love cockbooks, they are great!”

Efter framträdandet i #Skavlan ikväll är Håkan Hellström inte längre bara Sveriges mest folkkära artist, vår tids Evert Taube, Lasse Berghagen och Mys-Morrissey i ett. I skrivande stund är han också nationen Internetz driftskucku, efter att ha slagit sig i slang med nakenkocken Jamie Oliver.

COCKBOOK1
COCKBOOK2

Håkan Hellström verkar alltså ha uttalat ”cook book” som ”cockbook” [kukbok, red:s anm], och förärades i princip samma ögonblick hashtaggen #cockbook.

Av detta märks dock ingenting på Håkans egen tidning Göteborgs-Posten, där hela nöjesavdelningen och även avdelade anställda på andra avdelningar jobbar mer än heltid med att bygga hans varumärke i realtid. De kör symptomatiskt nog ”bara pappa”-vinkeln och kryddar med två nya Spotify-låtar.

COCKBOOK4

Helt nyligen startade GP ett digitalt Håkan Hellström-shrine med allt som någonsin skrivit om Håkan och hans enastående karriär. Till det yttre påminner arkivet om just bara ett textarkiv, men det hemliga syftet är att ta udden av all kritik mot Håkan Hellström för att kunna framställa honom som Den Store Allsångsledaren, obefläckad och ren.

COCKBOOK3

Räkna alltså med en extrasändning i webbsidans bromantiska Kina-TV för rockjournalistiska pojkmän imorgon, där landets mest erkända fonetiker dementerar Håkans uttal i Skavlan.

/ @kallekarlsten

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: