@Roland_PM offrar fakta för en bra punchline!

UPPDATERAT 15 april kl 09.40: @Roland_PM ber @Magnusbetner och @sigge om ursäkt: HUMOR5

HUMOR1

Vad skulle du ge för en bra punchline? Min mamma, skulle mindre nogräknade medlemmar av humor1337en förmodligen svara. När debattören @Roland_PM nu går till storms mot denna superroliga subkultur är priset för en poäng än billigare: Slopad research.

Försöket nyligen att verbalt avrätta bloggosfärens sleazekung @alexschulman gav @Roland_PM blodad tand. I en gästkommentar i ultrakonservativa tidningen Världen Idag (med den deskriptiva rubriken Den svenska humoreliten) attackerar @Roland_PM humor1337en med alla till buds stående medel…

HUMOR2

… men sparar samtidigt på krutet till en planerad knockout, en högersving riktad med kirurgisk precision mot hakan på Sveriges King of .comedy @Magnusbetner.

HUMOR3

Men @Magnusbetner ställde aldrig in något gig. Den av @Roland_PM åsyftade händelsen omskrevs av #bakjour den 14:e mars och var en reaktion på Mad Comedy Clubs line-up, med idel ädel bromantisk adel + kvinna. Vi kör den i repris.

POJKAR1
POJKAR2

Vi dömer ingen. Särskilt inte för lite slarv med fakta. Men eftersom @Roland_PM ännu inte konverterat till neojournalismen utan verkar i en huvudsakligen gammelmedial kontext, så påminner vi försiktigt om att felaktiga uppgifter, särskilt som punchline i en krönika, kan kosta skjortan när det kommer till trovärdighet.

/ @kallekarlsten

Annonser
1 comment
  1. oskar said:

    Var roligare när ni drev med journalister, nu kritisera de borgerliga partierna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: